Slide background

“Illyrian Guard”

Siguria është një proces, jo një produkt

Slide background

“Illyrian Guard”

Siguria Juaj, prioriteti Jonë

Slide background

“Illyrian Guard”

Pasion Për Sigurinë

Slide background

“Illyrian Guard”

Siguria nuk është e kushtueshme, është e paçmueshme

TEKNOLOGJIA & INTELIGJENCA,
E ARDHMJA E SIGURISË

Përvoja dhe inovacioni në një emër të vetëm - "Illyrian Guard" ofron profesionalizëm

Ruajtje dhe siguri objektesh

Ofron ruajtje të objekteve me sisteme të avancuara si dhe ruajtje fizike 24 orë me staf të trajnuar dhe certifikuar.

Shoqërim i personaliteteve VIP

Ofron shërbim 24 orë për mbrojtje elitare fizike për personazhe VIP, sipas nevojave të tyre specifike duke mos kompromentuar në asnjë çast profesionalizmin.

Menaxhim dhe siguri eventesh

Planifikon logjistikën dhe stafin e nevojshëm për të ofruar sigurimin e eventeve afatshkurtër dhe afatgjatë.

Kontakte

Tel. për shitjet: +355 67 743 0598
Tel. ndihmë: +355 67 743 0599
E-mail: info@illyrianguard.al

Illyrian Guard

Gamë e gjerë shërbimesh

Shërbime për objekte ushtarake

Mbrojtja e duhur, koha e duhur. - "Illyrian Guard" ofron siguri.

Shërbime për objekte të rëndësisë së veçantë

Sepse kanë nevojë për siguri më të madhe - "Illyrian Guard" ofron përvojë.

Shërbime për sigurinë e aeroporteve

Siguria është shqetësimi i të gjithëve, por është biznesi ynë - "Illyrian Guard" ofron profesionalizëm.

Our Testimonials

“atheme has allowed our department to gain control of software distribution very nicely… it is very easy to use and understand.”​
John Doe
Designer
“atheme has allowed our department to gain control of software distribution very nicely… it is very easy to use and understand.”​
John Doe
Designer

Përshtasim shërbimet tona të sigurisë për të përmbushur kërkesat specifike të klientit

Ne sigurojmë kënaqësinë e klientëve duke dëgjuar dhe mësuar në lidhje me njerëzit të cilëve u shërbejmë dhe sfidat me të cilat ata përballen. Kështu rregullojmë planet tona të sigurisë për t'iu përshtatur sa më mirë nevojave të tyre.

Njoftime

Të rejat e fundit nga Illyrian Guard