Administratori

ANDUEL XHINDI
ADMINISTRATOR

Anduel Xhindi ka lindur më 25 Nëntor 1987. Prej Tetorit 2023 është Administrator i “Illyrian Guard” sh.a.
 
Ai ka kryer studimet e larta për Financë në Fakultetin e Tiranës, studimet pasuniversitare duke u profilizuar në degën Ekonomi Biznes, si edhe specializime të tjera në fushën e së Drejtës Publike. 
 
Zoti Xhindi ka qenë deputet i Kuvendit të Republikës së Shqipërisë në harkun kohor Nëntor 2011 – Shtator 2021, duke përfaqësuar banorët e Bashkisë Roskovec, Qarku Fier. Gjatë tre mandateve si deputet, ka ndihmuar në hartimin e politikave dhe ligjeve që kanë ndikuar në financat publike, ekonominë, dhe drejtësinë publike. 
 
Zoti Xhindi ka qenë pjesë e disa Komisioneve Parlamentare ku me eksperiencën dhe kontributin e tij ka ndihmuar në zhvillimin e politikave të cilat kanë patur impakt të rëndësishëm në ecurinë e zhvillimeve në vend. 
 
• Anëtar i Komisionit për Sigurinë Kombëtare.
• Anëtar i Komisionit për Veprimtarinë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin.
• Anëtar i Komisionit për Edukimin dhe Mjetet për Informimin Publik