KlientËt tanË

Institucionet që u ofrohet shërbim nga
Shoqëria “Illyrian Guard" sh.a.

"Gjithmonë të gatshëm për të shërbyer dhe mbrojtur.
Një drejtim, një qëllim"
Illyrian Guard

Experience design at scale

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Read More

Understand your user experience

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Read More

remain responsive across devices

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Read More

kanë zgjEdhur "Illyrian Guard"...

Eksperiencë

Punonjësit e "Illyrian Guard" janë mbrojtës të shkëlqyer të shtëpive, komuniteteve private dhe qendrave të shërbimit.

Profesionalizëm

"Ilyrian Guard" është lider në fushën që operon, falë trajnimeve të vazhdueshme dhe profesionalizmit.

Burimet e duhura

Ne bëhemi partnerë me klientët tanë, për të krijuar zgjidhje për kërkesat e tyre unike duke përdorur një grup të dedikuar të menaxherëve me përvojë dhe staf të trajnuar. Ne kemi talentin, burimet dhe përvojën për ta realizuar punën siç duhet.

Gadishmëri

"Illyrian Guard" siguron përgjigje të menjëhershme ndaj thirrjes tuaj.

Respekt, maturi, besueshmëri dhe kujdes

Ky është misioni ynë, i pastër dhe i thjeshtë.

Koherencë

Gjithmonë jemi duke përditësuar praktikat tona. Stafi ynë mund të përmirësojë aftësitë dhe taktikat aktuale duke përqafuar ide dhe metoda të reja. Kjo na lejon t'u sigurojmë klientëve tanë staf profesional të sigurisë të trajnuar për të përmbushur nevojat dhe kërkesat e tyre.