Multimedia

“Klinika Keit” zgjedh ruajtjen nga shoqëria “Illyrian Guard”
“Illyrian Guard” nënshkruan vijimin e bashkëpunimit me Drejtorinë Rajonale OSSH Tiranë.
Nënshkruhet marrëveshja mes Illyrian Guard dhe Akademisë së Sigurisë
Vijon bashkëpunimi me ASHK Pogradec
Administratori Xhindi takim me drejtorin e Spitalit Bashkiak Pogradec
Xhindi takim me administratorin e OSHEE Korçë
Xhindi takim me administratorin e Universitetit “Fan S. Noli” në Korçë
Nënshkruhet marrëveshja e parë me kompaninë private “Shaka”
Nënshkruhet vijimi i marrëveshjes me Spitalin Rajonal Korçë
Vijon bashkëpunimi me Qendrën Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Vijon bashkëpunimi me Shoqërinë “Eco Elb”
Takim në Prefekturën e Elbasanit
Nënshkruhet marrëveshje me Bashkinë Elbasan
Spitali Rajonal Durrës vijon bashkëpunimin me Illyrian Guard
Nënshkruhet kontrata me OSHEE Shkodër
Stafi i “Illyrian Guard” Fier bashkohet me fushatën e dhurimit të gjakut
Vizitë në Universitetin “Luigj Gurakuqi” në Shkodër
Krijimi i Illyrian Guard