Nënshkruhet vijimi i marrëveshjes me Spitalin Rajonal Korçë

Administratori Anduel Xhindi ishte në Korçë ku zhvilloi një takim me drejtorin e Spitalit Rajonal Litian Broka.

Z.Broka në fjalën e tij falenderoi z.Xhindi për profesionalizmin dhe gadishmërinë e shërbimeve të sigurisë të “Illyrian Guard”.

Mes dy drejtuesve të institucioneve u nënshkrua kontrata për vijimin e marrëveshjes.

Xhindi theksoi se siguria dhe ruajtja e objekteve fizike dhe jetës është prioritet.