Takim në Bashkinë Elbasan

Administratori Anduel Xhindi ishte në Elbasan, ku takoi kryetarin e kësaj bashkie z.Gledian Llatja.

Në fjalën e tij z.Xhindi vuri theksin tek profesionalizmi i shërbimeve që kompania ‘Illyrian Guard” sh.a. ofron në tregun e sigurisë.

Xhindi falenderoi z.Llatja për besimin dhe bashkëpunimin e tij me ‘Illyrian Guard” sh.a, bashkëpunim i cili vijon prej kohësh tashmë.