Vijon bashkëpunimi me ASHK Pogradec.

Administratori Anduel Xhindi zhvilloi një takim me drejtorin e ASHK Pogradec, z. Zhuljen Manellari.
Në fjalën e tij z.Xhindi theksoi rëndësinë që ka oficeri i sigurisë në institucionet shtetërore dhe u shpreh i kënaqur për bashkëpunimin mes dy institucioneve.
Z. Manellari shprehu mirënjohje për profesionalizmin e treguar nga shoqëria “Illyrian Guard” sha.a.

Në fund të takimit u dakordësua mbi vijimin e marrëveshjes.