Xhindi takim me administratorin e Universitetit “Fan S. Noli” në Korçë

Administratori Anduel Xhindi zhvilloi një takim në qytetin e Korçës me administratorin e Universitetit “Fan S. Noli”, Petrika Petro.

Administratori Xhindi gjatë takimit vuri theksin tek rëndësia e sigurisë në institucionet arsimore.

Zoti Petro nga ana tjetër u shpreh tepër i kënaqur me shërbimet e “Illyrian Guard” dhe falenderoi zotin Xhindi për profesinalizmin e treguar nga punonjësit e sigurisë së ‘Illyrian Guard’.